Check here to indicate that you have read and agree to Terms & Conditions/Privacy Policy.

Thanks for Subscribe!
Sorry, we don't know what happened. Please try again later.
You don't want us to answer?

Presenting Ptang Studio And Their Contemporary Design Project In Shatin

Presenting Ptang Studio And Their Contemporary Design Project In Shatin – Ptang Studio Limited is a design studio formed by the duo Philip Tang and Brian Ip. Today we are going to talk about their modern residential project, that is one of the contestants of the Covet International Awards

BB_Book2020

 

(Rights to Ptang Studio)

Presenting Ptang Studio And Their Contemporary Design Project In Shatin

For this design competition, Tand and Ip presented a project for a modern residential development. “2Gether” is the name of the latest modern design project from the Ptang Studio LimitedThis modern clubhouse is located along the south coast of Tuen Mun, China.

Presenting Ptang Studio And Their Contemporary Design Project In Shatin

This modern architecture house is inspired by the details from the natural environment, the clubhouse has a panoramic sea view from five natural bays. On the other hand, the interior design of the house captures the dynamic factor of the area’s active suburban lifestyle.

The Ptang Studio Limited was born in 1997 and it engages multiple styles of design projects no matter the size of the space. From small-scale residential and flat design spaces to large-scale commercial areas, the design studio work for clients in Hong Kong (China) and in the United Kingdom.

Presenting Ptang Studio And Their Contemporary Design Project In Shatin

The design team creates spaces that fulfill the customers’ needs and also provides them a comfortable atmosphere inspired by their individual preferences. Every design project created by them is based on the company’s philosophy which relies on the “Back to Basics” concept.

Throughout the multiple areas of the 2Gether” house, the designers’ team wanted to accentuate light through the structure and earthy neutral tones sprinkled with vibrant splashes of color and introduction of geometric and abstract shapes. The goal is to enhance the concept of crisp natural living within a contemporary atmosphere.

The multi-functional living and dining area was based on an open space layout with no solid partitions since they have been designed specifically for looking to the common spaces as an extension of their own private homes. This detail allows its residents to embrace the social space for a range of social gatherings.

Did you like this post? Feel free to comment and share!

YOU MAY ALSO LIKE:

The Amazing Design Project Of Elizabeth Hotel

The First Look Of Frank Gehry’s Design Project In France

Angra Sideboard

Source: Best Interior Designers 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments